23:34 uur 05-09-2023

Verimatrix en TELUS vormen een team om gloednieuwe bescherming tegen illegaal kopiëren te presenteren voor nieuwe Optik TV tijdens de IBC 2023

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Reglementair nieuws:

Verimatrix, (Euronext Parijs: VMX), leider op het vlak van het versterken van de moderne geconnecteerde wereld met op mensen gerichte beveiliging, zal presenteren hoe Verimatrix Streamkeeper geïntegreerd werd in de nieuwste generatie van het Optik TV-platform van TELUS om een geavanceerd leveringsplatform van videocontent op industriële schaal te creëren dat op unieke wijze illegaal kopiëren van video’s voorkomt en waardevolle entertainment veilig houdt tijdens de IBC 2023.

TELUS, een communicatietechnologiebedrijf van internationaal formaat, moest op veilige wijze videocontent van topkwaliteit leveren via platformen aan miljoenen Canadese klanten. Ze ontwikkelden het Verimatrix Streamkeeper-platform, dat Multi-DRM, geavanceerde beveiligingen tegen illegaal kopiëen en analyse in één enkele, schaalbare oplossing combineert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerderscontact Verimatrix:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

Mediacontact Verimatrix:
USA

Matthew Zintel, Zintel Public Relations

matthew.zintel@zintelpr.com

Europa

Lara Joseph, Eskenzi PR

lara@eskenzipr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr