12:32 uur 05-09-2023

REPLY: inschrijvingen voor de Reply Cyber Security Challenge, een cybersecurity-marathon van 24 uur, zijn nu open

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Vandaag starten de inschrijvingen voor de Reply Cyber Security Challenge, die in 2023 aan haar zesde editie toe is. De online wedstrijd voor teams, gewijd aan cybersecurity en open voor jonge professionals en liefhebbers van cybersecurity van over de hele wereld, kende in 2022 een deelname van meer dan 3800 teams uit 95 landen.

De wedstrijd, die plaatsvindt op vrijdag 13 oktober, beoogt teams (van 2 tot 4 spelers) met elkaar te laten wedijveren tijdens een marathon van 24 intense uren, in de uitdaging Capture The Flag (CTF), waarbij de aandacht is gericht op het opsporen van kwetsbaarheden die met opzet in software en computersystemen verborgen zitten.

Deze uitdaging werd ontwikkeld door Reply Keen Minds, een team met Cybersecurity-experts van Reply, en bestaat uit vijf niveaus voor elk van de vijf gaming-categorieën (Coding, Web, Miscellaneous, Binary en Crypto) waarin deelnemers moeten proberen om beveiligingsproblemen en raadsels met toenemende moeilijkheidsgraad zo snel mogelijk op te lossen.

Het programma University Students’ League is opnieuw bevestigd voor deze editie van 2023. Elke deelnemer draagt dan bij voor zowel de score van zijn of haar team als voor de score van de universiteit waar hij/zij les volgt. De universiteit met de hoogste score, gebaseerd op de som van alle scores verkregen door de coders die op die universiteit les volgen, wint een prijs naar keuze, bestaande uit financiële steun voor een project van de universiteit ofwel een Arcade Game voor gemeenschappelijke ruimtes.

Vanaf vandaag tot 12 oktober, via de website challenges.reply.com, hebben deelnemers de kans om zich gratis voor de wedstrijd in te schrijven (door hun team in te schrijven of door zich bij andere spelers in willekeurig samengestelde teams aan te sluiten) en om alvast te oefenen door vroegere Reply Cyber Security Challenges op te lossen in een “sandbox”-omgeving.

De overwinning wordt toegekend aan de drie teams die aan het einde van de wedstrijd de hoogste score behalen en een verslag indienen die de strategieën aantoont die ze tijdens de wedstrijd hebben toegepast. De uiteindelijke score wordt bepaald door het hoogste aantal gevonden verborgen flags plus een bonus die wordt toegekend voor het snel oplossen van de problemen.

De wedstrijd vindt plaats tijdens de ECSM (European Cyber Security Month), de Europese bewustzijnscampagne die elk jaar in oktober de aandacht van burgers, organisaties, bedrijven en instellingen op de belangrijkste cyberrisico’s wil vestigen.

De Reply Cyber Security Challenge maakt deel uit van Reply’s Challenges-programma dat, samen met de Masters in Digital Finance van de POLIMI Graduate School of Management en in AI & Cloud van de Politecnico van Turijn en het programma Reply Code For Kids, slechts enkele voorbeelden zijn die getuigen van Reply’s inzet voor de ontwikkeling van innovatieve opleidingsmodellen die erin slagen om de nieuwe generaties te betrekken. Op vandaag telt Reply’s Challenges een gemeenschap van meer dan 140.000 spelers.

De inschrijvingen voor de Reply Cyber Security Challenge zijn open tot 12 oktober. Alle info is te vinden op: challenges.reply.com.

°°°

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen gebaseerd op nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven die belangrijke Europese industriële groepen ondersteunen die actief zijn in telecommunicatie en media, de industrie en de dienstensector, het bankwezen, verzekeringen en overheidsadministratie voor het definiëren en ontwikkelen van businessmodellen gericht op de nieuwe paradigma’s van big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De services van Reply omvatten: consulentie, systeemintegratie en digitale services. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontactpersonen:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +39 02 535761

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +44 (0)20 7730 6000

Check out our twitter: @NewsNovumpr