19:34 uur 05-09-2023

Organon versterkt onderzoeks- en ontwikkelingsexpertise met twee leiderschapsbenoemingen

JERSEY CITY, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Organon (NYSE: OGN), een wereldwijd gezondheidszorgbedrijf met een focus op de gezondheid van vrouwen, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Juan Camilo Arjona Ferreira, M.D., als Chief Medical Officer (CMO) en Charlotte Owens, M.D., als hoofd Medical Affairs and Outcomes Research. Hiermee worden de wereldwijde klinische en medische capaciteiten van het bedrijf versterkt, de externe relaties bevorderd en de inspanningen gestimuleerd om innovaties naar voren te brengen voor de oplossing van onvervulde gezondheidsbehoeften. Beide functies rapporteren rechtstreeks aan Sandra Milligan, M.D., J.D., hoofd Research and Development.

Dr. Arjona Ferreira brengt meer dan twintig jaar klinische onderzoeks- en ontwikkelingservaring en een sterke achtergrond in de gezondheid van vrouwen met zich mee.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Karissa Peer

(614) 314-8094

Kate Vossen

(732) 675-8448

Beleggers:

Jennifer Halchak

(201) 275-2711

Alex Arzeno

(203) 550-3972

Check out our twitter: @NewsNovumpr