19:38 uur 05-09-2023

Integra en L&T Construction winnen goud en zilver bij de Brandon Hall Group HCM Excellence Awards™ 2023

PONDICHERRY, India–(BUSINESS WIRE)– Integra Software Services, een toonaangevende leverancier van inhoud en zakelijke leeroplossingen , heeft samen met L&T Construction twee prijzen gewonnen bij de prestigieuze Brandon Hall Group HCM Excellence Awards™ 2023. Integra was de ondersteunende organisatie voor het Bouwopleidingsinstituut van L&T.

De Brandon Hall Group HCM Excellence Awards™ 2023 erkent best practices voor initiatieven op het gebied van leren en ontwikkeling, talentbeheer, leiderschapsontwikkeling, talentwerving, human resources, verkoopprestaties, diversiteit, gelijkheid en inclusie, en de toekomst van werk.

Integra heeft samen met L&T de volgende prijzen gewonnen:

  • Gouden onderscheiding in de categorie Leren en ontwikkelen voor de beste vooruitgang in aangepaste inhoud: het uitgebreide cursusmateriaal van L&T voor 27 functies in de bouwsector op 6 niveaus, een primeur in zijn soort in India.
  • Zilveren onderscheiding in dezelfde categorie voor de beste vooruitgang in de ontwikkeling van competenties en vaardigheden: het programma voor de ontwikkeling van vaardigheden van L&T ten behoeve van 25.000 arbeiders in de bouwsector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:

Mw. Sonia Gupta

VP Marketing, Integra

sonia.gupta@integra.co.in

Check out our twitter: @NewsNovumpr