11:17 uur 05-09-2023

InScope-AML en Regula sluiten een partnerschap om de naleving van antiwitwasmaatregelen te bevorderen in Europa en daarbuiten

InScope-AML, een Europese ontwikkelaar van beheeroplossingen voor AML-naleving (Anti-Money Laundering = bestrijding van witwassen), en Regula, een internationale ontwikkelaar van forensische apparaten en oplossingen voor identiteitscontrole, kondigden een technologiepartnerschap aan. Het is de bedoeling om KYC-servicecapaciteiten te verbeteren met omvattende en betrouwbare controle van identiteitsdocumenten.

RESTON, Va.–(BUSINESS WIRE)– Volgens de enquête van Regula* gebruikt 65% van de organisaties wereldwijd digitale documentcontrole als een van hun belangrijkste methodes om de identiteit te controleren. En 94% van zij die dit nog niet doen, zijn van plan om het komende jaar digitale documentcontrole uit te bouwen. Inspelend op deze groeiende vraag naar betrouwbare en probleemloze online ID-controle, slaan Regula en InScope-AML de handen in elkaar om bedrijven in Europa en Afrika een omvattende en betrouwbare oplossing voor beheer van KYC en AML-naleving te bieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristina

ks@regulaforensics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr