10:00 uur 05-09-2023

Graticule benoemt Patrick Wulf Hanson tot Chief Alliance Officer voor EU-activiteiten

Graticule kondigt de aanwerving aan van Patrick Wulf Hanson als Chief Alliance Officer.

NEWTON, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Graticule, een Real World Data CRO die onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten op het gebied van de levenswetenschappen uitvoert met zowel Amerikaanse als internationale datapartners, is verheugd de aanstelling van Patrick Hanson als Chief Alliance Officer aan te kondigen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230831764767/nl/

Patrick Wulf Hanson (Photo: Business Wire)

Patrick Wulf Hanson (Photo: Business Wire)

Daniel Poscover, oprichter en CEO van Graticule, verklaarde: “We zijn verheugd Patrick te mogen verwelkomen in ons leiderschapsteam. Met zijn uitgebreide ervaring op het gebied van stakeholdermanagement, betrokkenheid en nauwe interacties met Key Opinion Leaders (KOL’s) en regelgevende instanties, heb ik er vertrouwen in dat we onze EU-activiteiten kunnen uitbreiden naar een veel groter netwerk.”

Patrick heeft meer dan 30 jaar ervaring in de farmaceutische industrie, consultancy en de academische wereld. Hij was eerder Vice President voor Real-World Data Alliances Europe bij Lumanity, hoofd Real World Data Strategy Europa en Canada bij Parexel, Director Real-World Analytics & Solutions Nordics (en hoofd Denemarken) bij IQVIA, Nordic Medical Director bij McCann Health Nordic, Scientific Director bij Cohn & Wolfe en Molecule Consultancy, en Director Global Product Safety, Regulatory Affairs Officer and Corporate Branding bij Novo Nordisk. Voordat hij in de industrie ging werken, bekleedde Patrick onderzoeks- en onderwijsfuncties in Zweden, Denemarken en de VS. Hij heeft ook leerboeken en collegiaal getoetste artikelen geschreven.

Patricks uitgebreide netwerk en diverse Europese ervaring zullen helpen innovatieve bedrijfsstrategieën te introduceren en samenwerkingen voor de Europese activiteiten van Graticule te bevorderen. Patrick gelooft dat zijn vermogen om duurzame relaties en allianties, en betrokkenheid van belanghebbenden te creëren, geavanceerde medische inhoud aan elk publiek te communiceren en voor waarde te zorgen voor klanten en patiënten Graticule zal helpen een leidende speler op de Europese markt te worden.

Ga voor meer informatie naar Graticule.

Over Graticule

Graticule is een Real World Data CRO die onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten op het gebied van de levenswetenschappen uitvoert met zowel Amerikaanse als internationale datapartners. Het bedrijf richt zich op het opbouwen van relaties, hulpmiddelen en expertise om traditionele barrières te overwinnen die de toepassingen van medische gegevens hebben beperkt. De oplossingen van Graticule omvatten vergelijkende effectiviteitsstudies, surveillance, patiëntidentificatie, rekrutering van klinische onderzoeken en een geautomatiseerde gegevensoverdracht naar systemen voor elektronische gegevensverzameling. Het bedrijf onderscheidt zich door zich te concentreren op tijdige toegang tot relevante patiëntgegevens door middel van nauwe samenwerking met zowel Graticule Research Network als projectspecifieke datapartners. Het resultaat van de aanpak is een team dat snel gebruik kan maken van geavanceerde datasets, zoals klinische aantekeningen, beeldvorming, genetische tests en gestructureerde klinische gegevens, en dat onderzoek in de loop van de tijd kan opschalen naar grote populaties. Onze oplossingen omvatten Graticule Study Source, Graticule Patient Finder en Graticule CLEHR.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kyle F. Conley

Vice President People Operations, Privacy Official

kconley@graticule.life
(617) 412-0999

Check out our twitter: @NewsNovumpr