19:45 uur 05-09-2023

Armis identificeert de meest risicovolle assets die een bedreiging voor internationale bedrijven met zich meebrengen

Gegevens wijzen duidelijk op de behoefte aan omvattende beveiligingsstrategieën die instaan voor alle beheerde en onbeheerde geconnecteerde assets

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Armis, het toonaangevende bedrijf voor assetzichtbaarheid en -beveiliging, maakte vandaag nieuw onderzoek bekend dat de meest risicovolle geconnecteerde assets identificeert die voor internationale bedrijven een bedreiging vormen. De bevindingen tonen aan dat bij organisaties risico’s worden binnengebracht via een waaier aan geconnecteerde assets in allerlei apparaatklassen. Dit benadrukt de behoefte aan een omvattende beveiligingsstrategie om de hele kwetsbare blootstelling van een organisatie in realtime te beschermen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230905649530/nl/

Source: Data from the Armis Asset Intelligence Engine collected between August 2022 and July 2023.

Source: Data from the Armis Asset Intelligence Engine collected between August 2022 and July 2023.

“Internationale bedrijven verder blijven opvoeden op gebied van evoluerende en toenemende risico’s die hen kwetsbaar maken door toedoen van beheerde en onbeheerde assets, is voor ons een belangrijke missie,” zegt Nadir Izrael, CTO en medeoprichter van Armis.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rebecca Cradick

Senior directeur, internationale communicatie

Armis

pr@armis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr