17:35 uur 05-09-2023

Armis benoemt Alex Mosher tot Chief Revenue Officer

Bewezen verkoopsleider maakt promotie en vervoegt het bestuursteam om de internationale verkoop en partnerschappen aan te zwengelen

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Armis, het toonaangevende bedrijf voor assetzichtbaarheid en -beveiliging, kondigde vandaag de benoeming aan van Alex Mosher tot CRO (Chief Revenue Officer). In deze nieuwe functie zal Mosher toezicht houden op de internationale verkoop, die Americas Enterprise, International Sales (EMEA & APJ), US Federal, US SLED, Strategic Alliances, Channel Sales, Global Sales Enablement en aanverwant personeel omvat, teneinde het momentum van klantentoename verder te zetten dat Armis in verschillende markten te beurt valt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230905923368/nl/

Armis Appoints Alex Mosher to Chief Revenue Officer (Photo: Business Wire)

Armis Appoints Alex Mosher to Chief Revenue Officer (Photo: Business Wire)

“We zijn bijzonder opgetogen om onze renstal van het bestuur verder te verrijken met ongelooflijk talentvolle en toegewijde teamleden zoals Alex,” zegt Yevgeny Dibrov, CEO en medeoprichter van Armis.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontactpersonen:

Rebecca Cradick

Senior directeur, internationale communicatie

Armis

pr@armis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr