22:25 uur 05-09-2023

Air Canada selecteert Intelsat voor connectiviteit van uitgebreide vloot

  • Langetermijnrelatie wordt uitgebreid om 100 extra vliegtuigen toe te voegen, uitgerust voor wifi
  • Luchtvaartmaatschappij gebruikt nieuwe ESA-antenne (Electronically Steered Array) van Intelsat

MCLEAN, Va.–(BUSINESS WIRE)– Air Canada en Intelsat, exploitant van een van ‘s werelds grootste geïntegreerde satelliet- en terrestrische netwerken en vooraanstaande provider van IFC (in-flight connectivity), kondigde vandaag een akkoord aan waarbij Intelsat connectiviteitssystemen zal leveren voor circa 100 extra vliegtuigen in de hele vloot van de luchtvaartmaatschappij, inclusief de nieuwe multi-orbit ESA-antenne (electronically steered array) voor de luchtvaart in de regionale jetvloot van de luchtvaartmaatschappij.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230905459324/nl/

Intelsat currently operates in-flight internet on 240 aircraft spanning Air Canada, Rouge and Air Canada Express. The new program includes IFC installations on three types of Air Canada aircraft. (Photo: Business Wire)

Intelsat currently operates in-flight internet on 240 aircraft spanning Air Canada, Rouge and Air Canada Express. The new program includes IFC installations on three types of Air Canada aircraft. (Photo: Business Wire)

“Intelsat levert al 14 jaar betrouwbare in-flight connectiviteit aan Air Canada en haar passagiers,” zegt Dave Bijur, senior vicevoorzitter commerciële afdeling voor Intelsat Commercial Aviation.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:

Melissa Longo – melissa.longo@intelsat.com; +1 240-308-1881

Check out our twitter: @NewsNovumpr