16:28 uur 04-09-2023

Planningsrichtlijnen van Forrester voor 2024: economische onzekerheid tempert de budgetverwachtingen voor 2024

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Volgens Forrester’s (Nasdaq: FORR) Planningsrichtlijnen voor 2024, zullen realistischere budgetverwachtingen de leiders goed van pas komen wanneer ze het jaar 2024 inzetten, maar nu is het niet het moment om op de lauweren te rusten, omdat de verwachtingen van de stakeholders wat groei betreft standvastig blijven. Om de groei te versnellen en de evoluerende verwachtingen van sterkere digitale klanten te kunnen volgen, moeten leiders bovendien investeren in AI en in hun eigen digitale capaciteiten in plaats van op serviceproviders beroep te doen. De Europese digitale leiders verwachten dat hun bedrijven het komende jaar een enorm gemiddelde van 28% van het digitale budget van hun organisatie aan services zullen besteden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Naomi Thomas

nathomas@forrester.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr