16:06 uur 04-09-2023

infiniDome demonstreert eerste live demo van GPS anti-jamming oplossingen ontwikkeld voor bescherming van UAV’s tijdens de DSEI 2023

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– infiniDome, een vooraanstaande producent van oplossingen voor GPS-bescherming en robuuste navigatie, zal hun oplossingen tentoonstellen en voor de eerste keer er een live demo van geven tijdens de DSEI, die doorgaat van 12-14 september, op de stand H1-160 in Hall 1 van het Israëlische paviljoen. De opzienbarende oplossingen van infiniDome zijn ontwikkeld om UAV’s en voertuigen te verdedigen tegen GNSS jamming-aanvallen, waardoor continue werking mogelijk blijft, zelfs in zeer uitdagende omgevingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230904364202/nl/

(Photo: infiniDome)

(Photo: infiniDome)

De live demo, die zal plaatsvinden op de stand van infiniDome, stelt bezoekers in staat om deel te nemen aan een immersieve, praktische demonstratie van hun C-SWaP (Cost, Size, Weight & Power) geoptimaliseerde anti-jamming oplossingen. Deelnemers zullen de anti-jamming oplossingen van infiniDome kunnen zien terwijl die een GNSS-ontvanger beschermt tegen jammers, aan de hand van echte (geëmuleerde) GNSS-signalen en echte jamming-signalen, dit alles in een nooit eerder geziene kooi van Faraday-koffer ontwikkeld door infiniDome.

Op hun stand zal infiniDome eveneens hun gevechtsveilige productlijn voor robuuste navigatie demonstreren, specifiek bedoeld voor onbemande vliegtuigen en landvoertuigen gebruikt in verdedigingsoperaties in de echte wereld, die vertrouwen op de bestendigheid van hun navigatie om hun missie veilig te voltooien.

Wat: DSEI is een vooraanstaand internationaal defensie- en beveiligingsevenement in Londen. Hier zal infiniDome hun C-SWaP geoptimaliseerde oplossingen tentoonstellen en een live demo geven

Wanneer: Dinsdag, 12 september om 12u – Donderdag, 14 september van 9.30u – 17.00u

Waar: Stand H1-160, Israëlisch paviljoen, Hall 1, ExCeL Exhibition Centre, Londen, VK

Wie: Omer Sharar, oprichter en CEO van infiniDome samen met andere vertegenwoordigers van infiniDome

Naast de voorstelling op hun stand, zal Omer Sharar beschikbaar zijn voor interviews van persoon tot persoon tijdens de openingstijden van de beurs of op afspraak voor en na de beurs. Om een tijdstip met Omer of onze Business Development Manager tijdens het evenement te plannen, wordt u verzocht contact op te nemen met Or Saf via Or@infinidome.com.

Over infiniDome

infiniDome, een Israëlisch start-upbedrijf opgericht in 2016 en gevestigd in Caesarea, ontwikkelt opzienbarende oplossingen voor GPS-bescherming en robuuste navigatie bedoeld voor het verdedigen van UAV’s en voertuigen tegen jamming-aanvallen. Haar technologie is gestoeld op hergedefinieerde EW-algoritmes en haar eigen RFIC (chip), die de kern uitmaakt van haar beschermingsoplossingen, de GPSdome productlijn, zorgt voor de beste prestaties ter wereld wat evenwichtige C-SWaP (Cost, Size, Weight & Power) betreft. Gesteund door Honeywell Aerospace, Hanwha Aerospace en andere belangrijke investeerders, zorgt infiniDome vandaag voor revolutionaire vernieuwing van defensie- en regerings-UAV en bescherming van voertuigen, en zal dit verder blijven doen voor commerciële UAV\UAM van morgen, met vooraanstaande oplossingen voor bescherming en bewaking.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

infiniDome

info@infiniDome.com
+972-4-7707700

Check out our twitter: @NewsNovumpr