18:03 uur 01-09-2023

Elastin Biosciences kondigt baanbrekende ontdekking in elastineherstel aan: de weg wordt geëffend voor behandeling van elastinedeficiëntieziektes

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Longaevus Technologies kondigt de spin-off aan van Elastin Biosciences na baanbrekende preklinische resultaten van 3 van haar activa. Longaevus Technologies is een bedrijfsoprichter die zich toespitst op de levensduur, met een all-round aanpak om het verouderingsproces terug te draaien op basis van haar diverse verworvenheden. Longaevus Technologies combineert de expertise van een internationaal team gerenomeerde wetenschappers uit belangrijke universiteiten en organisaties, academici en industriële experts om het gemeenschappelijke doel te bereiken, namelijk het verouderingsproces terug te draaien.

Na een heimelijk stilzwijgen van een jaar heeft Elastin Biosciences, een innovatief biotech-bedrijf en spin-off van Longaeuvus Technologies, een baanbrekende ontdekking onthuld in de context van elastinegerelateerde gezondheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sherif Idriss

+4917632276520 / sherif@longaevus.tech

Check out our twitter: @NewsNovumpr