12:32 uur 31-08-2023

Wa’ed Ventures leidt een Serie A-ronde van US $ 27 miljoen voor Rewaa, met deelname van STC’s CIF, de grootste Serie A-ronde voor een SaaS-bedrijf in MENA

RIYADH, Saoedi-Arabië–(BUSINESS WIRE)– Rewaa, het Saoedische toonaangevende omnichannel-platform voor voorraadbeheersystemen, boekhouding en POS voor de retailsector, heeft aangekondigd dat het $ 27 miljoen heeft opgehaald in een serie A-financieringsronde onder leiding van Wa’ed Ventures, een durfkapitaalfonds dat volledig eigendom is van Aramco.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230830939280/nl/

Rewaa Founders Mohammed Alqasir (left) Abdullah Aljadhai (right) (Photo: AETOSWire)

Rewaa Founders Mohammed Alqasir (left) Abdullah Aljadhai (right) (Photo: AETOSWire)

STC’s Corporate Innovation Fund (CIF) nam deel aan de ronde naast Graphene Ventures uit Silicon Valley, Sadu Capital, Vision Ventures, Khwarizmi Ventures, RZM Investment, Derayah VC en Abdulrahman Sulaiman Al Rajhi & Sons Investment Company.

Volgens de oprichters verwerkte het bedrijf tot nu toe meer dan 2 miljard dollar aan transactiewaarde, waardoor het een van de snelstgroeiende SaaS-bedrijven in MENA is, meer dan 7.000 retailers in Saoedi-Arabië en daarbuiten bedient en meer dan 250 banen creëert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zaeem Mirza

media@rewaatech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr