20:00 uur 31-08-2023

Panasonic helpt Europese klimaatdoelen te bereiken met Green Tech

Met investeringen van 3 miljoen in de Europese productie van warmtepompen en grootschalige waterstof-brandstofcelprojecten toont Panasonic een sterke betrokkenheid bij groenere energie en de overgang naar verwarming in Europa.

BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– Panasonic bekrachtigt zijn ambitie als drijvende kracht achter de decarbonisatie van de samenleving en Europa op IFA 2023 in Berlijn. “Vorig jaar tijdens IFA hebben we toegezegd onze steun voor CO2-neutraliteit en de circulaire economie in Europa te versnellen. Ons doel is om een balans te vinden tussen individueel welzijn en wereldwijde duurzaamheid. We hebben hard gewerkt om deze visie tot leven te brengen en uw beste partner te zijn om deze waarden te omarmen,” verklaart Masahiro Shinada, CEO van Panasonic Corporation.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230831347217/nl/

Panasonic drives the achievement of European climate targets with Green Tech (Photo: Business Wire)

Panasonic drives the achievement of European climate targets with Green Tech (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tanya Houston, Wildwood Plus, tanya.houston@wildwoodplus.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr