00:40 uur 31-08-2023

LivaNova presenteert Essenz In-Line bloedmonitor met Amerikaanse FDA 510(k) goedkeuring en CE-markering

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– LivaNova PLC (Nasdaq: LIVN), een marktleidend bedrijf op het gebied van medische technologie en innovatie, heeft aangekondigd dat het de goedkeuring heeft verkregen van de Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) 510(k) en de CE-markering heeft ontvangen voor zijn Essenz™ In-Line Blood Monitor (ILBM). Dit hulpmiddel levert nauwkeurige en continue metingen van essentiële bloedparameters aan perfusionisten tijdens cardiopulmonaire bypass (CPB) procedures. De ILBM is geïntegreerd in LivaNova’s volgende generatie CPB platform, het Essenz™ perfusiesysteem. Hiermee hebben perfusionisten toegang tot betrouwbare bloedparameters en kunnen ze deze direct beheren vanuit de cockpit van het systeem, zonder dat er extra monitors of houders nodig zijn.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230830233323/nl/

Essenz In-Line Blood Monitor shown with the Essenz Perfusion System (Photo: Business Wire)

Essenz In-Line Blood Monitor shown with the Essenz Perfusion System (Photo: Business Wire)

Bestaande bloedgasanalyseapparatuur geeft alleen de klinische toestand van een patiënt weer op het exacte moment dat er een monster wordt afgenomen, wat snel kan veranderen en irrelevant wordt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LivaNova Investor Relations and Media Contacts

+1 281-895-2382

Briana Gotlin
Directeur, Investor Relations

InvestorRelations@livanova.com

Deanna Wilke
VP, Corporate Communications

Corporate.Communications@livanova.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr