21:10 uur 31-08-2023

Belkin lanceert comfort op kindermaat en geluid van hoge kwaliteit met de SoundForm Inspire Headset voor kinderen

Ontworpen voor kinderen van 5-9 jaar om de hele dag comfort te bieden tijdens het leren op afstand, reizen of het streamen van online filmpjes

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Belkin, al meer dan 40 jaar een toonaangevend merk in consumentenelektronica, heeft vandaag de SoundForm Inspire Over-Ear Headset for Kids aangekondigd. Dit is een hoogwaardige over-ear-headset met ingebouwde microfoon en een batterij die 35 uur meegaat, speciaal ontworpen voor kinderen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230831905365/nl/

SoundForm Inspire Kids Headphones (Photo: Business Wire)

SoundForm Inspire Kids Headphones (Photo: Business Wire)

De SoundForm Inspire is creatief ontworpen zodat kinderen veilig en comfortabel kunnen luisteren terwijl ze leren en spelen. De headset heeft 40 mm drivers voor de Belkin Signature Sound en een volumeplafond van 85 decibel om jonge oren te beschermen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen:

Jen Wei

VP van Global Communications en Corporate Development

Comms@belkin.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr