00:11 uur 31-08-2023

Belkin International bekroond als duurzaamheidsinitiatief van het jaar

Bevestigt Belkin’s engagement voor het zoeken naar meer verantwoorde manieren om producten te maken

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft de Business Intelligence Group Belkin uitgeroepen tot winnaar in het 2023 Sustainability Awards-programma. Dit is een erkenning voor Belkins overgang naar post-consumer gerecycled plastic (PCR) in de categorie Duurzaamheidsinitiatief van het Jaar. De Sustainability Awards bekronen mensen, teams en organisaties die duurzaamheid tot een integraal onderdeel van hun bedrijfspraktijk of algemene missie maken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230830039183/nl/

Belkin International awarded for global sustainability for the fifth year (Graphic: Business Wire)

Belkin International awarded for global sustainability for the fifth year (Graphic: Business Wire)

In de afgelopen 12 maanden nam Belkin een weloverwogen, methodische beslissing om plastic afval van consumenten te hergebruiken voor nieuwe producten. Belkin zet zich in om verantwoord ontwikkelde nieuwe producten te lanceren en tegelijkertijd bestaande portfolio’s met grote volumes in de catalogus te herwerken, met behulp van PCR-kunststoffen, 100% plasticvrije verpakkingen en kleinere verpakkingsformaten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen:

Jen Wei

VP bij Global Communications and Corporate Development

comms@belkin.com

Maria Jimenez

Chief Nominations Officer

Business Intelligence Group

1 909-529-2737

jmaria@bintelligence.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr