15:40 uur 31-08-2023

Albany International voltooit de overname van Heimbach Group

ROCHESTER, N.H.–(BUSINESS WIRE)– Albany International Corp. (NYSE:AIN) kondigde vandaag aan dat het haar overname van Heimbach Group (Heimbach) heeft voltooid. Heimbach is gevestigd in Düren, in Duitsland, en is een internationale leverancier van papiermachinetextiel, voor de productie van papier en karton van allerlei soort op alle machinetypes, maar ook van hoogtechnologische textielproducten die in diverse sectoren worden gebruikt, zoals de voedingsverwerking, chemische producten, bouwmaterialen en de automobielindustrie.

Daniel Halftermeyer, voorzitter van Machine Clothing, licht toe: “We zijn verheugd over de mogelijkheden om toegevoegde waarde voor onze aandeelhouders en klanten te creëren via de toegenomen schaalomvang, de complementaire technologieën en ruimere geografische voetafdruk die deze transactie biedt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

John Hobbs

603-330-5897

john.hobbs@albint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr