14:11 uur 30-08-2023

Randstad onthult Randstad Digital: een vooraanstaande partner voor digitale activering die bedrijven van vandaag en morgen transformeert

DIEMEN, Nederland & AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Randstad, het grootste talentenbedrijf ter wereld, kondigt vandaag de lancering aan van een nieuwe organisatie, Randstad Digital, die zich toelegt op het voldoen aan de behoefte aan technologietalent bij multinationale bedrijven die in diverse sectoren actief zijn. In deze dynamische bedrijfsomgeving is Randstad Digital op unieke wijze gepositioneerd om bedrijven te helpen transformaties op bedrijfsniveau te versnellen en op schaal mogelijk te maken door toegang te bieden tot vooraanstaand talent, services en oplossingen in vier gespecialiseerde domeinen: klantervaring, cloud & infrastructuur, gegevens & analyse en digitale & productontwikkeling. Met haar opgefriste strategie en wereldwijd geïntegreerde organisatie wordt Randstad Digital bestuurd door Venu Lambu, die in januari 2023 werd benoemd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ariel Bashi, Weber Shandwick, newsrandstaddigital@webershandwick.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr