17:25 uur 30-08-2023

GIS-software-innovator VertiGIS neemt collega locatie-intelligentiebedrijf ibR over

Expertise wordt geïntegreerd in nieuwe businesseenheid en innovatiecentrum

BONN, Duitsland & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– VertiGIS, een vooraanstaande provider van oplossingen en softwareontwikkelaar actief in het domein van geografische informatiesystemen (GIS) en ruimtelijk activabeheer, kondigde vandaag aan dat het ibR Gesellschaft für Geoinformation mbH (ibR) heeft overgenomen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230828491050/nl/

VertiGIS kondigde eveneens een nieuwe businesseenheid voor ruimtelijke ordening aan die haar expertise in de hele DACH-regio combineert, die Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland omvat, evenals een innovatiecentrum voor de ontwikkeling van SaaS/cloud gevestigd in Berlijn, om haar groeiende klantenbasis te dienen.

ibR is gevestigd in Bonn en specialiseert zich in GIS-systemen voor het kadaster en landmeters. Het deelt met VertiGIS een visie voor de evolutie van ruimtelijke ordening die mogelijk wordt gemaakt via de levering van moderne GIS-software.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sabine Parschau, communicatiemanager – VertiGIS EMEA

Homepagina: www.vertigis.com
E-mail: sabine.parschau@vertigis.com
Tel: +49 89 839315 240

Check out our twitter: @NewsNovumpr