18:11 uur 29-08-2023

Travelshift verzekert $10 miljoen USD kapitaalverhoging

REYKJAVIK, IJsland–(BUSINESS WIRE)– Travelshift, IJslands toonaangevende OTA (online travel agency) heeft $10 miljoen USD kapitaal van bestaande aandeelhouders verkregen, waarmee het totaalbedrag van het kapitaal op $30 miljoen USD wordt gebracht.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230829224958/nl/

David Byron Stewart, the CEO of Travelshift and former Head of Global Private Equity at State Street Global Advisors (Photo: Business Wire)

David Byron Stewart, the CEO of Travelshift and former Head of Global Private Equity at State Street Global Advisors (Photo: Business Wire)

Deze financiering vormt een bewijs van vertrouwen vanwege de huidige investeerders van Travelshift in het groeitraject en het toekomstige potentieel van het bedrijf. Harshal Chaudhari, voorzitter en hoofd investeringsafdeling bij GE Investment Management Co., geeft volgend commentaar: “We zijn trots de opmerkelijke evolutie van Travelshift verder te ondersteunen. De niet-aflatende inzet van het bedrijf wat innovatie en klantentevredenheid betreft, was van fundamenteel belang voor haar succes. Wij geloven dan ook sterk in haar potentieel om de toeristische reissector verder drastisch te veranderen.”

De recente fiancieringsronde volgt op Travelshifts recente lancering van Guide to Europe, een reisplatform dat de ‘Connected Trip’ invult voor de Europese toeristische reismarkt. Deze innovatieve service, aangestuurd door AI, stelt reizigers in staat om alles wat ze nodig hebben in één check-out te boeken en om hun hele reis in één enkele app te beheren. Het biedt reizigers ook toegang tot duizenden routes die met AI geoptimaliseerd werden, met wat nu ‘s werelds grootste selectie vakantiepakketten in Europa is.

“We zijn bijzonder opgetogen om verder steun en vertrouwen van onze bestaande aandeelhouders te krijgen,” zegt David Stewart, CEO bij Travelshift. “Deze financieringsronde stelt ons in staat om onze groei-initiatieven te versnellen en verder te bouwen aan reizen van de nieuwe generatie via innovatief gebruik en toepassing van AI om gepersonaliseerde, rimpelloze reiservaringen te bieden.”

Travelshift wenst haar oprechte dank te betuigen aan haar toegewijde team, loyale klanten en standvastige aandeelhouders voor hun aanhoudende steun en geloof in de visie van het bedrijf.

Over Travelshift:

Travelshift is een vooraanstaande OTA (online travel agency) in IJsland, gespecialiseerd in het verstrekken van reisoplossingen op basis van technologie. Met meer dan tien jaar ervaring in de sector, zet Travelshift zich in om de manier waarop mensen reizen revolutionair te veranderen, door innovatieve services en uitzonderlijke klantenervaringen te bieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen of meer info neemt u contact op met:

David Stewart

Algemeen directeur

E-mail: dave@travelshift.com
Tel.: +354 791 9394

Check out our twitter: @NewsNovumpr