18:49 uur 29-08-2023

NetApp wint ‘Technology Partner of the Year’-awards van Google Cloud voor infrastructuuropslag en marktplaatsinfrastructuur

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp® (NASDAQ: NTAP), een internationaal op gegevens gericht softwarebedrijf gebaseerd op de cloud, kondigde aan dat het in twee categorieën een ‘Technology Partner of the year 2023’-award van Google Cloud werd toegekend: infrastructuuropslag en marktplaatsinfrastructuur. Deze prestigieuze awards markeren de buitengewone prestaties van NetApp op het vlak van de levering van schaalbare, performante en veilige opslagoplossingen voor klanten nu zij hun bedrijfskritieke IT met Google Cloud verder blijven migreren, moderniseren en transformeren.

“Partnerawards van Google Cloud zijn een erkenning van de belangrijke impact en het succes van de klanten die onze partners het voorbije jaar tot stand hebben gebracht,” zegt Kevin Ichhpurani, vicevoorzitter van het bedrijf, Global Ecosystem & Channels bij Google Cloud.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontactpersoon:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Investeerderscontactpersoon:
Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr