15:40 uur 29-08-2023

Mara dient in de VS een tweede verzoekschrift voor Inter Partes Review (IPR) in om de geldigheid van het DSM Patent aan te vechten: Nr. 10757959 “Thraustochytriden, vetzuursamenstellingen en methoden om ze te maken en te gebruiken”.

HALIFAX, Canada–(BUSINESS WIRE)– Mara Renewables Corporation en haar productiepartner Algal Omega-3 (AO3) hebben vandaag aangekondigd dat zij in de Verenigde Staten een tweede IPR hebben ingediend tegen DSM Patentnr. 10757959 “Thraustochytriden, vetzuursamenstellingen en methoden om ze te maken en te gebruiken,” met de overtuiging dat het octrooi niet geldig is op basis van voor de hand liggendheid. Volgens de indiening onthult de stand van de techniek elk van de elementen van de betwiste conclusies in de IPR.

“Mara is stellig van mening dat DSM-octrooi nr. 10757959 verder geëvalueerd moet worden op basis van de bevindingen van een aantal belangrijke experts uit de industrie en precedenten zoals uiteengezet in de IPR-aanvraag,” aldus Mark Scaife, algemeen directeur van Mara.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Margie Adelman

Adelman PR & Consulting Inc.

madelmanpr@gmail.com
M: 916 220 3500

Check out our twitter: @NewsNovumpr