11:00 uur 29-08-2023

Lenovo’s nieuwe transportservice met minder koolstofuitstoot verhoogt de duurzaamheid voor klanten

Nieuwe oplossing stelt bedrijven in staat duurzaamheidsdoelen te bereiken met behulp van een koolstofarmer alternatief voor het vervoer van IT-aankopen

RALEIGH, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Om koolstofbewuste zakelijke klanten te ondersteunen op hun traject naar duurzaamheid, biedt Lenovo de Reduced Carbon Transport Service aan. Dit is een afzonderlijk aanbod dat bedrijven de mogelijkheid biedt om hun koolstofimpact te verlagen wanneer IT-apparaten per vliegtuig worden vervoerd. Met de Reduced Carbon Transport Service kunnen klanten Sustainable Aviation Fuel (SAF)-credits kopen en de daaruit voortvloeiende emissieverlaging toeschrijven aan hun IT-aankoop, waarmee de koolstofuitstoot met minimaal 70 procent wordt verminderd1.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230829366447/nl/

Lenovo Reduced Carbon Transport Service (Graphic: Business Wire)

Lenovo Reduced Carbon Transport Service (Graphic: Business Wire)

SAF, een schonere vervanger voor conventionele vliegtuigbrandstof, heeft potentieel 2 om de CO2-uitstoot van luchtvrachtvervoer te verminderen en stelt organisaties in staat om doelstellingen voor Scope 3-emissies te bereiken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zeno Group voor Lenovo: lenovossg@zenogroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr