21:30 uur 29-08-2023

H.I.G. Realty behaalt LEED Platinum-certificering in onlangs gerenoveerd hotel in Zwitserland

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– H.I.G. Capital, LLC (‘H.I.G.’), een toonaangevende mondiale alternatieve investeringsmaatschappij met $ 58 miljard aan kapitaal onder beheer, is verheugd aan te kondigen dat het de LEED Platinum-certificering heeft verkregen voor het onlangs gerenoveerde Basel Marriott Hotel in Bazel, Zwitserland.

Het hotel, voorheen bekend als Swissôtel Basel, onderging een ingrijpend renovatie- en rebrandingprogramma en is nu het Basel Marriott Hotel. Het hotel ligt in de nabijheid van het congrescentrum en de Messe Basel, waar prestigieuze evenementen plaatsvinden, zoals Art Basel, naast tal van opmerkelijke medische en life-sciences conferenties, aangezien Basel een van de grootste life-sciences hubs in Europa is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Riccardo Dallolio

Managing Director

rdallolio@higrealty.com

H.I.G. Capital

Tel.: +44 (0) 207 318 5700

Fax: +44 (0) 207 318 5749

www.higcapital.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr