20:04 uur 29-08-2023

Gurobi publiceert het rapport “State of Mathematical Optimization 2023”

Onderzoek toont aan dat machine learning en wiskundige optimalisatie steeds meer worden geïntegreerd in zakelijke besluitvorming.

BEAVERTON, Ore.–(BUSINESS WIRE)– Gurobi Optimization, LLC, de leider in decision intelligence technologie, kondigt met genoegen de publicatie aan van het rapport “State of Mathematical Optimization 2023”. Het rapport is het resultaat van een onderzoek onder 394 commerciële klanten en biedt waardevolle inzichten in de trends die van invloed zijn op het gebruik en de perceptie van wiskundige optimalisatie in de bedrijfswereld.

Uit het onderzoek blijkt dat er een stijgende vraag is naar operationeel onderzoekers en datawetenschappers met vaardigheden op het gebied van wiskundige optimalisatie. Een significante 93% van de respondenten meldde dat het aantal operationeel onderzoekers in hun organisatie groeide of gelijk bleef.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nell-Marie Colman

(540) 952 9719

Gurobi Optimization

colman@gurobi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr