11:53 uur 28-08-2023

Forensisch onderzoek gaat mobiel dankzij Thales

  • Thales presenteert haar Evidence & Investigation Suite, een oplossing voor biometrische identificatie voor politiekorpsen en veiligheidsdiensten.
  • Het omvat een uitgebreide set biometrische functies om misdaad sneller op te lossen en om efficiënt onderzoek naar de betreffende personen te kunnen doen op een draagbaar apparaat zoals een mobiele telefoon of een tablet.
  • Verder biedt de applicatie een aangepaste oplossing voor gebruikers in de frontlinie, waarbij de mogelijkheden van forensisch onderzoek ter plekke kunnen worden uitgezocht

PARIS LA DÉFENSE–(BUSINESS WIRE)– Decennialang heeft Thales onderzoekers in staat gesteld om biometrische kenmerken te analyseren en te vergelijken. Vandaag tilt Thales forensische onderzoekers naar een hoger niveau met een oplossing dat tot de top van de NIST-classificatie behoort, compromisloos op het vlak van nauwkeurigheid, aanpasbaarheid en schaalbaarheid.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230821265188/nl/

(Photo: Thales)

(Photo: Thales)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PERSCONTACTPERSONEN

Thales, mediarelaties
Digitale identiteit en beveiliging
Vanessa Viala

+33 (0)6 07 34 00 34

vanessa.viala@thalesgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr