03:16 uur 25-08-2023

Leonard A. Lauder besluit zich niet herkiesbaar te stellen voor de raad van bestuur van The Estée Lauder Companies

Leonard A. Lauder blijft aan als emeritus voorzitter van The Estée Lauder Companies

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– The Estée Lauder Companies heeft vandaag aangekondigd dat emeritus voorzitter Leonard A. Lauder het bedrijf op de hoogte heeft gesteld van zijn beslissing om zich niet herkiesbaar te stellen voor de raad van bestuur van het bedrijf (de “Raad”) tijdens de jaarvergadering in november. Leonard Lauder blijft emeritus voorzitter van het bedrijf. Op grond van de aandeelhoudersovereenkomst tussen de familieleden Lauder en de onderneming heeft Leonard Lauder het recht om twee directeuren van de onderneming aan te wijzen. Naast zijn zoon William P. Lauder, die optreedt als uitvoerend voorzitter, heeft Leonard Lauder zijn zoon Gary M. Lauder aangewezen om zitting te nemen in de raad van bestuur.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investors: Rainey Mancini
rmancini@estee.com

Media: Jill Marvin
jimarvin@estee.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr