17:23 uur 24-08-2023

Thermo Fisher Scientific kondigt de lancering aan van de EXENT®-oplossing met IVDR-certificatie

Transformatie van het beheer van monoklonale gammopathieën ten behoeve van een onvoldane klinische behoefte via een innovatieve oplossing voor massaspectrometrie

BIRMINGHAM, Engeland–(BUSINESS WIRE)– Thermo Fisher Scientific, wereldleider ten dienste van de wetenschap, kondigde vandaag de commerciële lancering aan van de EXENT®-oplossing, nadat de IVDR-certificatie* werd behaald. De EXENT-oplossing is een volledig geïntegreerd en geautomatiseerd massaspectrometriesysteem ontworpen om diagnose en beoordeling te transformeren voor patiënten met monoklonale gammopathieën, inclusief multiple myeloom die, volgens de Wereldgezondheidsorganisatie in 2020, wereldwijd de tweede meest voorkomende vorm van bloedkanker is[1]. De EXENT-oplossing is nu in de volgende landen in de handel verkrijgbaar: België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontactinformatie:

Claire Deans

Marketingmanager, internationale communicatie

+44 121 456 9596

Claire.deans@bindingsite.com

Secundaire contactinformatie:

Amir Modirzadeh

Senior directeur, communicatie

(415) 867-9386

Amir.modirzadeh@thermofisher.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr