18:00 uur 24-08-2023

NetApp en Google Cloud introduceren beheerde opslagservice om bedrijfsworkloads in de cloud ingrijpend te veranderen

Google Cloud NetApp Volumes is de enige volledig beheerde first-party cloudbestandsdienst in Google Cloud die complete ondersteuning biedt voor Windows-, Linux-, SAP- en VMware-workloads

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp® (NASDAQ: NTAP), een wereldwijd, cloud-led, datacentrisch softwarebedrijf, heeft vandaag een uitbreiding van zijn samenwerking met Google Cloud aangekondigd. Het doel is om de lat hoger te leggen voor opslagprestaties in combinatie met de eenvoud en flexibiliteit van de cloud. Google Cloud NetApp Volumes is nu beschikbaar als een volledig beheerde first-party service op Google Cloud. Met deze nieuwe service kunnen klanten bedrijfskritische workloads in zowel Windows- als Linux-omgevingen naadloos overbrengen naar Google Cloud, zelfs voor de meest veeleisende usecases zoals VMware- en SAP-migraties. Dit alles zonder code te refactoren of processen opnieuw te ontwerpen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Investor Contact:
Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr