20:19 uur 24-08-2023

Experian benoemd tot technologieleider op het gebied van digitale beslissingsplatforms door de SPARK Matrix 2023 van Quadrant Knowledge Solutions

Rapport belicht marktleidende gegevens en geavanceerde analytische modellen die de marktintroductie versnellen en de consumentenervaring verbeteren

COSTA MESA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Experian Experian maakte met trots bekend dat het door de SPARK Matrix™ 2023 van Quadrant Knowledge Solutions is uitgeroepen tot Technology Leader in Digital Decisioning Platforms, die strategische inzichten biedt over hoe marktdeelnemers scoren op basis van technologische uitmuntendheid en klantimpact. De SPARK-matrix (Strategic Performance Assessment and Ranking) categoriseert wereldwijde leveranciers in drie secties: Aspirants, Strong Contenders en Technology Leaders, de hoogst gerangschikte categorie.

Wat Experian onderscheidt van de technologieleiders is de integratie van gespecialiseerde gegevens, unieke functiesets en geavanceerde analyses om op maat gemaakte kredietrisicobeslissingsstrategieën voor klanten te leveren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michael Troncale

Experian Public Relations

+1 714 830 5462

michael.troncale@experian.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr