19:15 uur 24-08-2023

De SAVOR Food-divisie van ASM Global maakt de Amerikaanse winnaars bekend van ‘s werelds beste zoekcompetitie voor jong culinair en horecatalent

Kampioenen uit Napa, Californië gaan naar de World Young Chef Young Waiter Finals aan de Franse Rivièra

NAPA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– SAVOR, de culinaire divisie van ‘s werelds toonaangevende producent van live-evenementervaringen, ASM Global, heeft Marcus Youn, chef-kok van Knife Pleat, Regina Gutierrez, serveerster van The French Laundry en Mitchell Coriell, mixoloog van Soho House – Malibu aangekondigd als winnaars van de Amerikaanse ronde van de gerenommeerde World Young Chef Young Waiter (WYCYW)-competitie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230823546097/nl/

Judge/Chef Roland Passot (right) evaluates contestant Marcus Youn during the chef competition of Young Chef Young Waiter USA on Aug. 21, 2023, at the CIA at Copia. Youn would go on to win first place in the competition and heads to Monaco to compete in the world finals in November. (Photo: Andreas Zhou/SAVOR)

Judge/Chef Roland Passot (right) evaluates contestant Marcus Youn during the chef competition of Young Chef Young Waiter USA on Aug. 21, 2023, at the CIA at Copia. Youn would go on to win first place in the competition and heads to Monaco to compete in the world finals in November. (Photo: Andreas Zhou/SAVOR)

WYCYW bestaat nu 44 jaar en is de belangrijkste wedstrijd die de horeca promoot als carrièrekeuze, gericht op het vinden van ‘s werelds meest bekwame chef-koks, obers en serveersters onder de 28 jaar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carla Schalman

breakwhitelight (voor ASM Global)

carla@breakwhitelight.com
310-827-3169

Check out our twitter: @NewsNovumpr