20:14 uur 23-08-2023

Re:Build Manufacturing lanceert een ultramoderne, in de VS gemaakte RBM600 Solar CZ Puller ter ondersteuning van de de toenemende marktvraag naar fotovoltaïsche cellen

FRAMINGHAM, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Re:Build Manufacturing, een leider in het ontwerp en de productie van op maat gemaakte automatiserings- en industriële producten, geavanceerde materialen en technologische oplossingen, kondigt de lancering aan van de RBM600 Solar CZ Puller, ontworpen voor de productie van hoogzuivere ingots die worden gebruikt in de fotovoltaïsche zonnematerialenindustrie . Deze ultramoderne apparatuur toont de toewijding van Re:Build aan het stimuleren van innovatie, het bevorderen van Amerikaanse productie en het leveren van producten die zijn ontworpen en gebouwd in de VS en voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en prestaties. De RBM600 is een bewijs van de missie van Re:Build om de Amerikaanse productie nieuw leven in te blazen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Re:Build Manufacturing

Mary Osso

Director Marketing

communications@rebuildmanufacturing.com
www.rebuildmanufacturing.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr