13:28 uur 23-08-2023

FPT Software en E.ON versterken partnerschap, met oog op offshore leveringsmogelijkheden

HANOI, Vietnam–(BUSINESS WIRE)– FPT Software kondigde de samenwerking aan met E.ON, een van Europa’s grootste energiebedrijven. De twee partijen willen hun samenwerking naar een breder niveau tillen door toekomstige mogelijkheden te overwegen om een leveringscentrum in Vietnam te openen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230823230125/nl/

Leaders of FPT Software and E.ON at FPT Software’s campus in Hanoi, Vietnam (Photo: Business Wire)

Leaders of FPT Software and E.ON at FPT Software’s campus in Hanoi, Vietnam (Photo: Business Wire)

In het licht van het potentieel van Vietnam als opkomende digitale natie en de bestaande samenwerking met FPT Software, overweegt E.ON de opening van een offshore ontwikkelingscentrum (ODC) in Vietnam op gebieden als SAP, DevOps, Data Analytics, AI. Het toekomstige ODC zal E.ON naar verwachting helpen zijn leveringslocaties te diversifiëren om de veerkracht en flexibiliteit van het bedrijf te waarborgen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mai Duong (Ms.)

FPT Software

PR Manager

MCP.PR@fpt.com
https://www.fptsoftware.com/newsroom/

Check out our twitter: @NewsNovumpr