18:30 uur 23-08-2023

FORE Biotherapeutics kondigt $ 75 miljoen aan Serie D-financiering en CEO-transitie aan

  • De opbrengst zal de klinische ontwikkeling versnellen van plixorafenib, de nieuwe, experimentele, kleinmoleculaire, volgende generatie, oraal verkrijgbare selectieve remmer van BRAF-veranderingen van het bedrijf
  • Matthew E. Ros zal terugtreden als CEO en lid van de Raad van Bestuur; Shawn M. Leland, PharmD, RPh, adviseur van SR One en voormalig oprichter, president en CEO van Elevation Oncology, is benoemd tot interim CEO en lid van de Raad van Bestuur
  • In verband met de financiering is Giovanni Mariggi, partner bij Medicxi, toegetreden tot de Raad van Bestuur van FORE Biotherapeutics

PHILADELPHIA–(BUSINESS WIRE)– FORE Biotherapeutics kondigde vandaag de afronding aan van zijn Serie D-financiering van $ 75 miljoen, geleid door de SR One en mede geleid door Medicxi en vergezeld door bestaande investeerders.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerders en media:
Argot Partners

212.600.1902 | ForeBio@argotpartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr