18:26 uur 22-08-2023

Forescout voegt zich bij MISA en kondigt integratie aan met Microsoft Sentinel om geautomatiseerd beheer van bedreigingen in de hele onderneming te voorzien

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Forescout, een internationale leider op gebied van cyberbeveiliging, kondigde vandaag integraties met Microsoft Sentinel aan als onderdeel van een ruimer initiatief om de Microsoft Security-portfolio te ondersteunen. Deze integraties zullen zorgen voor zichtbaarheid in realtime, beheer van bedreigingen en respons bij incidenten in de hele onderneming: campus, datacenter, thuiswerkers, cloud, mobile, IoT, OT en IoMT eindpunten.

De voortdurende toename van de ernst, de vernuftigheid en het aantal cyberaanvallen heeft aangetoond dat de huidige frameworks en tools voor een wanhopige cyberbeveiliging van vele organisaties onvoldoende zijn. Onderbemande SOC’s (security operations centers), een wildgroei van onbeheerde apparaten en onlangs ontdekte kwetsbaarheden op verouderde systemen die men kan uitbuiten, liggen aan de grondslag van het risico en de waarschijnlijkheid van een inbreuk en kunnen die verergeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Steve Bosk

Steve.bosk@w2comm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr