21:23 uur 24-01-2023

Forescout benoemt technologieveteraan Barry Mainz tot CEO

Mainz brengt 25 jaar ervaring in de branche mee om de strategie van Forescout uit te voeren en de volgende groeifase te stimuleren

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Forescout Technologies Inc., de wereldleider op het gebied van compliance en cyberbeveiliging voor alle verbonden apparaten, heeft vandaag aangekondigd dat Barry Mainz met onmiddellijke ingang toe zal treden tot het bedrijf als CEO.

Barry Mainz heeft meer dan 25 jaar ervaring in uitvoerend leiderschap bij infrastructuursoftware- en cyberbeveiligingsbedrijven. Mainz was CEO en lid van de Raad van Bestuur van MobileIron en leidde ook Wind River Systems, een divisie van Intel, als President tijdens belangrijke jaren van groei.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Emily Alfano

Manager PR

Emily.alfano@forescout.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr