18:25 uur 22-08-2023

Crown Bioscience stelt HanX Biopharmaceutical in staat om vooruitgang te boeken met HX009 via klinische proeven

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Crown Bioscience, een wereldwijde organisatie voor contractonderzoek (CRO) en JSR Life Sciences bedrijf, heeft aangekondigd dat haar samenwerking met HanX Biopharmaceutical Co. Ltd. (“HanX”) is gepubliceerd in Scientific Reports, een tijdschrift binnen de Nature-portfolio. Het doel van deze samenwerking is het gebruik van een unieke en brede portefeuille van preklinische modellering ter ondersteuning van HanX’ succesvolle FDA Investigational New Drug (IND)-aanvraag.

De studie toonde aan dat HX009, een “first-in-class” PD-1 x CD47 bispecifiek antilichaam in onderzoek, differentieel bindt aan zowel PD-1 als CD47 met sterke affiniteit voor PD-1 maar zwakkere affiniteit voor CD47. Deze eigenschap maakt een betere targeting op de tumormicro-omgeving (TME) mogelijk en minimaliseert potentiële hematologische toxiciteit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediavragen:
Crown Bioscience

Sarah Martin-Tyrrell

pr@crownbio.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr