09:00 uur 21-08-2023

Officiële website voor internationale conferentie over visserijgemeenschappen 2023 gelanceerd

– Tot nu toe zijn 25 landen en meer dan 50 binnenlandse en internationale deelnemende organisaties bevestigd

– Samen met internationale organisaties zoals UN ESCAP en PEMSEA als speciale partners, waarbij de FAO technische ondersteuning biedt

– Deelgenomen door 44 sponsororganisaties, waaronder overheidscomités, openbare instellingen en aanverwante organisaties

BUSAN, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– The Korea Maritime Institute (KMI, voorzitter Jong-Deog Kim) heeft aangekondigd dat de officiële website voor de Internationale conferentie over visserijgemeenschappen 2023 wordt onthuld op D-33 op de openingsdag (19 september – 21 september). Het biedt presentaties en discussies door vooraanstaande experts uit 25 deelnemende landen en 10 academische sessies die tot nu toe zijn bevestigd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230818335041/nl/

De Internationale Conferentie over Visserijgemeenschappen 2023 (ICFC 2023) wordt gehouden van 19 tot 21 september 2023 in het Busan Port International Exhibition and Convention Center (BPEX). De conferentie brengt vertegenwoordigers van visserijgemeenschappen van over de hele wereld samen om de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd te bespreken en gezamenlijke oplossingen te ontwikkelen. (Foto: Business Wire)

De Internationale Conferentie over Visserijgemeenschappen 2023 (ICFC 2023) wordt gehouden van 19 tot 21 september 2023 in het Busan Port International Exhibition and Convention Center (BPEX). De conferentie brengt vertegenwoordigers van visserijgemeenschappen van over de hele wereld samen om de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd te bespreken en gezamenlijke oplossingen te ontwikkelen. (Foto: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Korea Maritime Institute

Jiwon Jennifer Moon

+82 51 797 4541

icfc2023@kmi.re.kr

Check out our twitter: @NewsNovumpr