20:04 uur 18-08-2023

DejaVoo onthult nieuwe wegwerpproducten op de Britse markt

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– DejaVoo, een rijzende ster op het gebied van wegwerpvape-merken, onthult zijn nieuwste aanbiedingen, Fresh Cube en Phantom op de Britse markt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230818949987/nl/

Fresh Cube and Phantom (Photo: Business Wire)

Fresh Cube and Phantom (Photo: Business Wire)

Als een onmisbare markt van de wereldwijde vape-industrie, is het VK het middelpunt van hevige concurrentie op het gebied van wegwerpproducten. Terwijl de meeste wegwerpproducten worden ondersteund door katoenen spoelen, onderscheidt DejaVoo zich met de keramische FEELM Max-spoeloplossing, die meer dan 800 trekjes levert en een nieuwe maatstaf instelt voor TPD-conformiteit. Het won met name de categorie ‘Best Disposable’ met de DejaVoo Cyber tijdens de Vapouround-ceremonie dit jaar in respectievelijk mei en juni.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactgegevens:

Verkoopvertegenwoordiger: Jack Zou

Telefoon/WhatsApp: 0044 7845 011165

E-mail: orderdejavoo@gmail.com
Bedrijf: Bliz Electronics Ltd.

Check out our twitter: @NewsNovumpr