20:32 uur 17-08-2023

Nieuwe integratie van Mastercard en Riskified combineert fraude-inzichten om omzetgroei en winstgevendheid van e-commerce voor wereldwijde handelaren te stimuleren

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Riskified (NYSE:RSKD), een leider op het gebied van fraude- en risico-informatie voor e-commerce, kondigde vandaag een versterkte samenwerking aan met de wereldwijde leider op het gebied van betalingen, Mastercard, die het vermogen van bedrijven over de hele wereld zal verbeteren om de online inkomsten en winst te laten groeien, terwijl het risico op fraude en terugboekingen wordt beperkt.

Het machine learning-platform van Riskified voorziet de fraudeteams van handelaren van zeer nauwkeurige, geautomatiseerde risicobeslissingen voor e-commercetransacties. Deze samenwerking is baanbrekend op het gebied van e-commercefraude door inzichten uit de toonaangevende cyberbeveiligingsproducten en -oplossingen van Mastercard te combineren met het uitgebreide transactie- en identiteitsnetwerk van Riskified.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aileen McNelis

PR voor Riskified

amcnelis@nexttechcomms.com

Cristina Dinozo

Sr. Director Communications

press@riskified.com

Chett Mandel

Hoofd Investor Relations

ir@riskified.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr