14:46 uur 16-08-2023

Avanci lanceert 5G Connected Vehicle licentieprogramma

  • Onafhankelijke, marktgestuurde wereldwijde oplossing voor 59 oorspronkelijke deelnemers
  • Avanci 5G Connected Vehicle licentie dekt de overgrote meerderheid van essentiële cellulaire technologieën
  • Programma van start nu autofabrikanten beginnen met de uitrol van 5G connected vehicles

DUBLIN–(BUSINESS WIRE)– Avanci, de onafhankelijke wereldwijde leider in gezamenlijke licentie-oplossingen, kondigde vandaag de lancering aan van haar 5G Connected Vehicle programma dat het licenseren van de cellulaire technologieën gebruikt in de volgende generatie verbonden voertuigen zal vereenvoudigen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230816355519/nl/

Avanci 5G Vehicle launches to simplify licensing of cellular technologies for next generation connected vehicles. (Graphic: Avanci)

Avanci 5G Vehicle launches to simplify licensing of cellular technologies for next generation connected vehicles. (Graphic: Avanci)

Kasim Alfalahi, oprichter en Chief Executive Officer van Avanci, zei: “Avanci is opgericht met een visie op het transformeren van hoe technologie wordt gedeeld. Wij zorgen ervoor dat het werk van duizenden uitvinders over de hele wereld wordt erkend en beloond. Tegelijkertijd stellen we, door de toegang tot technologie te vereenvoudigen, bedrijven in staat om spannende nieuwe producten te ontwikkelen die het leven van mensen over de hele wereld verbeteren, elke dag weer.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Avanci
Mark Durrant

Vice-president marketing en communicatie

media@avanci.com
+1 (469) 480-2558 / +44 7875 276867

Check out our twitter: @NewsNovumpr