12:14 uur 15-08-2023

Sims Metal neemt Baltimore Scrap Corp over

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Sims Metal, een wereldwijde leider in metaalrecycling, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf akkoord is gegaan met de overname van de activa van het in de Verenigde Staten gevestigde metaalrecyclingbedrijf Baltimore Scrap Corp (BSC) en haar gelieerde entiteiten. De overname zal naar verwachting in oktober 2023 worden afgerond, afhankelijk van het voldoen aan, of het afzien van, de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden, waaronder vereiste goedkeuringen van regelgevende instanties.

BSC is een van de grootste metaalrecyclers in het Amerikaanse noordoosten met 17 vestigingen in vijf staten – Maryland, Virginia, Pennsylvania, New York en New Jersey – met een verkoopvolume van ongeveer 600.000 ton per jaar. De activiteiten van BSC omvatten vier shredders en een uitgebreide spoor-, binnenvaart- en haveninfrastructuur, en het bedrijf is goed gepositioneerd met een aantrekkelijke nabijheid tot zowel de groeiende binnenlandse vraag als exportmarkten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties
Ana Metelo

Sims Limited

Directeur, investeerdersrelaties

ana.metelo@simsmm.com

Mediarelaties
Réal Hamilton-Romeo

Sims Limited

Wereldwijd hoofd communicatie en marketing

real.hamiltonromeo@simsmm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr