08:58 uur 15-08-2023

Sims Limited kondigt de benoeming aan van Kathy Hirschfeld tot lid van de raad van bestuur

SYDNEY–(BUSINESS WIRE)– Sims Limited (ASX: SGM), wereldleider op het gebied van duurzaamheid en facilitator van de circulaire economie, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Kathy Hirschfeld AM tot onafhankelijk niet-uitvoerend bestuurder met ingang van 1 september 2023. De benoeming van mevrouw Hirschfeld volgt op de pensionering van Heather Ridout op 31 maart 2023 en zal worden bekrachtigd door de aandeelhouders tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van 2023 die gepland staat voor 1 november 2023.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230814900057/nl/

Kathy Hirschfeld AM, Sims Limited BOD Appointee (Photo: Business Wire)

Kathy Hirschfeld AM, Sims Limited BOD Appointee (Photo: Business Wire)

Mevrouw Hirschfeld is chemisch ingenieur met 20 jaar ervaring bij BP in olieraffinage, logistiek en exploratie in Australië, het Verenigd Koninkrijk en Turkije.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Real Hamilton-Romeo

real.hamiltonromeo@simsmm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr