18:24 uur 15-08-2023

Planet rondt overname van Sinergise af; klaar om Planet’s Earth Data Platform uit te breiden

SAN FRANCISCO & LJUBLJANA, Slovenië–(BUSINESS WIRE)– Eerder deze maand voltooide Planet Labs PBC (NYSE:PL), een toonaangevende leverancier van dagelijkse gegevens en inzichten over de aarde, haar eerder aangekondigde overname van de activiteiten van Holding Sinergise d.o.o. (“Sinergise”), een toonaangevend ontwikkelplatform voor aardobservatiegegevens.

De aankoop van het bedrijf Sinergise, gevestigd in Ljubljana, Slovenië, versnelt de vooruitgang van Planet’s Earth Data Platform en het vermogen om EO-gegevens efficiënt te leveren aan klanten. Dit is in lijn met de missie van Planet om eenvoudiger toegang te bieden tot geospatiale gegevens en de beschikbaarheid van de productlijn van Planetary Variables via de gegevens API’s van Planet.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Planet contactpersonen:
Pers
Claire Bentley Dale

Comms@planet.com

IR
Chris Genualdi

ir@planet.com

Sinergise contactpersoon:
Grega Milcinski

grega.milcinski@sinergise.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr