17:25 uur 14-08-2023

Intelsat voltooit vrijmaking van C-bandspectrum voor ontplooiing van 5G

$3,7 miljard aan betalingen voor versnelde herlocatie verwacht in het vierde kwartaal

MCLEAN, Va.–(BUSINESS WIRE)– Intelsat, exploitant van een van de grootste geïntegreerde satelliet- en terrestrische netwerken ter wereld en toonaangevende provider van inflight connectiviteit, zal om en bij $3,7 miljard ontvangen in het vierde kwartaal na voltooiing van het vrijmaken van C-bandfrequentie, waarmee het bedrijf en haar aandeelhouders in de toekomst strategische kansen kunnen benutten.

“De overgang van Intelsat naar C-band vergemakkelijkt ruimere 5G-services in de Verenigde Staten en versterkt ook onze financiële positie,” aldus Dave Wajsgras, CEO bij Intelsat. “We bereikten deze mijlpaal veel eerder dan verwacht. Ik ben dan ook bijzonder trots op het Intelsat-team en hun harde werk dat tot deze opmerkelijke verwezenlijking heeft geleid.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Melissa Longo – melissa.longo@intelsat.com; +1 240-308-1881

Check out our twitter: @NewsNovumpr