19:31 uur 14-08-2023

Aan Sun Capital Partners gelieerde onderneming sluit definitieve overeenkomst om Koch Separation Solutions over te nemen van Koch Engineered Solutions

BOCA RATON, Fla.–(BUSINESS WIRE)– Sun Capital Partners, Inc. (‘Sun Capital’), een toonaangevende particuliere investeringsmaatschappij die zich richt op verdedigbare bedrijven in groeiende markten met tastbare mogelijkheden voor prestatieverbetering, heeft vandaag aangekondigd dat zijn dochteronderneming een definitieve overeenkomst heeft bereikt met verschillende dochterondernemingen van Koch Engineered Solutions, LLC, een dochteronderneming van Koch Industries, Inc., om Koch Separation Solutions (‘KSS’ of ‘het bedrijf’) over te nemen. De overname door een dochteronderneming van Sun Capital zal de weg vrijmaken voor KSS om de aanwezigheid op de markt te versterken en de schaalvoordelen te verbeteren.

KSS, opgericht in 1963 en met het hoofdkantoor in Wilmington, Massachusetts, heeft meer dan 700 werknemers en tientallen jaren ervaring in het leveren van scheidingstechnologieën.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Sun Capital:
Matthew Conroy

Stanton

646-502-3563

mconroy@stantonprm.com

Voor KSS:
Emily Rogers – Senior Marketing Manager

612-219-8537

communications@kochsep.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr