15:01 uur 10-08-2023

Nu viert Health International weer een service succes

DUBAI, VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN–(BUSINESS WIRE)– De bekroonde International Private Medical Insurance (IPMI)-aanbieder Now Health International viert zijn nieuwste succes op het gebied van klantenservice en heeft weer een prestigieuze prijs gewonnen, Customer Service Initiative of the Year, als erkenning van zijn toonaangevende werk op dit gebied.

Naast de TrustPilot-score die weergeeft hoe de leden van het bedrijf over zijn producten en service denken, gebruikt Now Health International ook een intern enquêteprogramma om proactief klantproblemen aan te pakken en het leven van zijn leden nog gemakkelijker te maken.

Het bedrijf gelooft echter dat een vitaal verschilpunt in de markt voortkomt uit de empathische en efficiënte aanpak van de claims van hun leden. Nu meldt Health International dat het 99% van de claims van leden binnen vijf werkdagen verwerkt en betaalt, wat een van de kerncomponenten is van de servicebelofte van het bedrijf. Bovendien keurt het bedrijf 95% van alle claims goed bij indiening, zonder dat het nodig is om meer informatie van leden te verzamelen.

Maar terwijl veel verzekeraars deze processen volledig automatiseren – met wisselde resultaten – vertrouwt Now Health International op menselijke expertise en persoonlijke kwaliteiten zoals empathie en mededogen om zijn claimprocessen te verbeteren.

Michel Faucher, Managing Director van Now Health International, besprak de claimfilosofie van het bedrijf en zei: “We geloven in de waarde van de menselijke invloed en zijn toegewijd aan het bieden van persoonlijke zorg en ondersteuning aan al onze leden, vooral wanneer ze claims indienen, die vaak binnenkomen na een bijzonder stressvolle periode van ziekte of letsel.

“Onze aanpak is om naar de juiste redenen te zoeken om een claim te betalen. Hoewel we automatisering gebruiken om te helpen bij de snelle verwerking en betaling van claims, wijzen we een claim nooit volledig af op basis van de beslissing van een machine. Waar onze tools verder onderzoek aanbevelen, raakt ons team van claimspecialisten betrokken, wat er meestal toe leidt dat de claims van leden worden verwerkt.”

Dr. Bilal Shirazi, Chief Medical Officer van Now Health International, voegde hieraan toe: “Technologie speelt ongetwijfeld een rol in wat we doen, maar er is geen vervanging voor de empathie, zorg en mededogen die mensen kunnen bieden tijdens een één-op-één interactie.

“Ik ben ongelooflijk trots op het verschil dat we in het leven van onze leden hebben gemaakt door technologie te gebruiken om onze processen efficiënter te maken en waar nodig tijd vrij te maken voor toegewijde menselijke betrokkenheid.”

Faucher concludeerde: “We zijn ongelooflijk gepassioneerd over het gebruik van technologie om de verzekeringssector te transformeren en innovators te zijn, maar de menselijke invloed zal altijd op de eerste plaats komen. Ik nodig iedereen die wereldwijd op zoek is naar IPMI uit om de voordelen van onze aanpak uit de eerste hand te ervaren, terwijl ze ook profiteren van een aantal fantastische deals die we momenteel aanbieden.”

Over Now Health International

Now Health International (nhi) is een van de snelst groeiende aanbieders van International Private Medical Insurance (IPMI)-oplossingen voor wereldwijde expats, vermogende particulieren en bedrijven. NHI heeft kantoren in het VK, Malta, Spanje, de VAE, China, Hong Kong, Singapore en Indonesië.

Ga voor meer informatie naar https://www.now-health.com/.

*Bron: AETOSWire

Contacts

Ali R. Mehboob, Global Marketing Director

Ali.Mehboob@now-health.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr