10:00 uur 10-08-2023

Excel Dryer loopt voorop met verbeterde elektrostatische HEPA-filtratie in alle handdrogermodellen

Omvat de onlangs uitgebreide, op het oppervlak gemonteerde, ADA-conforme ThinAir-handdrogerproductlijn

EAST LONGMEADOW, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Excel Dryer is geüpgraded naar elektrostatische HEPA-filtratie, een optionele functie voor hun XLERATOR® -handdrogermodellen en is nu beschikbaar in de onlangs uitgebreide, op het oppervlak gemonteerde, ADA-conforme ThinAir®-handdrogerproductlijn. ThinAir is een zeer efficiënt model dat alle standaard verbeterde functies bevat, inclusief instelbare geluids-, snelheids- en warmteregelaars, terwijl het ook minder dan tien centimeter (4 inches) uit de muur steekt om te voldoen aan de ADA-voorschriften. ThinAir droogt de handen in 14 seconden1, werkt op 950 watt en helpt faciliteiten om in aanmerking te komen voor verschillende LEED®®-credits en WELL®-punten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230809064030/nl/

Excel Dryer is leading the charge with electrostatic HEPA filters. (Photo: Business Wire)

Excel Dryer is leading the charge with electrostatic HEPA filters. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sue Spiry of Michelle Abdow

413-787-1133

SSpiry@marketmentors.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr