00:18 uur 09-08-2023

Verimatrix introduceert nieuwe integratie voor websitebeveiliging op Black Hat USA 2023 en breidt haar diensten uit

Verimatrix XTD Web Protect, powered by Reflectiz, stelt klanten in staat om kwetsbaarheden van bedrijfswebsites in kaart te brengen en te bewaken voordat ze een enorme chaos veroorzaken.

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Regelgevend nieuws:

Verimatrix, (Euronext Paris: VMX), de leider op het gebied van op mensen toegespitste beveiliging voor de moderne geconnecteerde wereld, kondigde vandaag aan dat het een nieuw toegevoegd aanbod voor websitebeveiliging, Verimatrix XTD Web Protect, powered by Reflectiz, lanceert. De nieuwe service zal worden gepresenteerd op het Black Hat USA-evenement dat dit jaar plaatsvindt van 5 tot 10 augustus.

Het bekroonde cyberbeveiligingsbedrijf Reflectiz heeft een strategische samenwerking gesloten met Verimatrix en de nieuwe services voor websitebeveiliging zijn beschikbaar binnen het Secure Delivery Platform van Verimatrix onder de productfamilie Extended Threat Defense (XTD).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerder Verimatrix:
Jean-François Labadie, financieel directeur

finance@verimatrix.com

Mediacontactpersonen bij Verimatrix:
VS

Matthew Zintel, Zintel Public Relations

matthew.zintel@zintelpr.com

Europa

Lara Joseph, Eskenzi PR

lara@eskenzipr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr